خواص گندم

 گندم یکی از کامل ترین غذاهای گیاهی است. که حاوی مقدار زیادی مواد معدنی به ویژه پتاسیم، فسفر، منیزیم، آهن و روی است.

گندم هزاران سال به عنوان غذا مورد استفاده قرار گرفته است و حتمالا از زمان های بسیار قدیم بیشترین غذای مورد استفاده بوده است. تمدن های بسیاری مانند اروپایی بر آن پایدار مانده است. 

گندم سبوس دار به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر که دارد به بهبود هضم غذا کمک کرده و خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.

آلرژی گندم

شواهد نشان می دهد که فروکتان های موجود در گندم باعث تشدید بیماری سندروم روده تحریک پذیر IBS می شود.

آسم و التهاب بینی یکی دیگر از واکنش های آلرژیک معمولی در برابر گرد و غبار گندم است.

گندم سبوس دار حاوی فیتریک اسید (فیتات) است که جذب مواد معدنی – مانند آهن و روی – را از وعده غذایی مختل می کند.
منبع : گندم